Tuesday, June 7, 2011

CONTEST FRIENDS FOREVER

Salam Satu Blogger, Salam satu Malaysia..

Hari ini dalam sejarah aku join contest,
Rasa macam berminat pulak kan,
Even sebelum nih takpernah join pun,

Hehehe..
Tadi baca kat entri kawan aku,
Kak Mai ( Dia pun join jugak )

Sapa yang berminat nak join boleh klik kat banner bawah nih or klik SINI


Mana tau menang,
Rezeki aku kan, 
Hadiah nye pun menarik jugak,
Nak tengok hadiahnye, Meh klik SINI

Okeh,
Ini gambar yang aku pertaruhkan utk contest dianjurkan oleh Tuan Belog,


Gambar diatas diambil pada tahun 2010,
Masa nih last day buat eksperimen,
Tarikhnye bile, Ah ! Jangan tanya! Tak ingat..
Hehe..

Tapi yang confirm,
Gambar nih waktu zaman kegemilangan aku,
Hehe..
Zaman muda-mudi kat Matrikulasi Perak,

Sangat sayang mereka semua,
Sebab bagi pinjam tiru Lab Report,
Aicehhh...Ayat nak bodek..
* ( sepak laju-laju kang )
Hahaha..

I don't remember the time,
But I remember all the moment that we had through together,
Love Them Damn So Much ! 

Okeh, 
Maka,
Saya Tag mereka seperti berikut : 


Kalau takdir menyebelahi aku, 
Aku akan menang sebuah baju..
Hahaha..
Gaya macam menang kereta,
Poooodahhh!  :)

Yes, I vote for THIS :

Semua hadiah ditaja oleh Syarikat terkemuka,
Eh, btul ke terkemuka? 
Hehehe..
Ok, aku memandai jer..

Hadiah untuk contest yang dianjurkan nih,
Ditaja  oleh Maybelline,
Ok, Aku tipu..
Ditaja Oleh beliau nih ha : DROPLET HOUSE

Tapi aku tak mengharap menggunung sangat,
Sebab nih first time aku join contest,
Harapan nak menang cam tipis jer,
Sebab ramai sangat blogger yang join,
And ade lagi better dari aku punye..

So, btw (By The Way),
Menang kalah adat pertandingan kan?
Aku just try naseb jer..
Good Luck Utk Semua yang Join..
Fighting!!! 


SEKIAN~



2 comments:

shafmechy said...

ala..rezeki kita taktau, kot2 la mng kn..hehe..
thanks joi..gud luk =)

P/S: sy pun slallu pinjam ab report org gak =P

Fee Hafeezah ketuk keyboard said...

ok.. thanxx..hehe..tak baek tiru tau..lain kali jgn wat lagi :P