Wednesday, October 5, 2011

Senior's Convocation 2011 | C O N G R A T U L A T I O N S !

Assalamualaikum,

Sekarang tgh mencari idea cari tajuk untuk Case Study Environmental Chemistry. Serius takde idea, search macam-macam kat Google tp tajuk yg ada semua tak berkenan. Oh Tuhan , tolonglah hambaMu ini. Kelas sangat pack arini. Maaf tak dapat nak blogwalking sangat. Malam kang aku jalan-jalan okay kat blog wangi korang tuh. Hehe.

Okay, aku malas nak type banyak-banyak. Korang layan je lah gambar konvo ari Ahad lepas. Isyh, bukan aku yg konvo, Senior-senior aku yg konvo. Hehe.

Tunggu abang-abang and akak senior keluar dewan. Lambat woo, dalam kol 5 lebih baru dorang kuar.
Abang dua nih hensem tp pendek..hehe.. *Jgn marah bro! ;p
Gambar standard time Konvo, baling-baling Motar Board :)


Dah petang, plus mendung. Quality picture tak okay sangat.
TAHNIAH !
Sibuk jgk nak ber-CONVO!
The Lilo and Stitch ;)
Kawan-kawan aku. 
Dorang best tau and baik giler.
Senior course aku. yg pegang jubah tuh Ex-President Club ENTECH ;)
 Gambar EDISI menyakat : Aku tak pendek, abang tuh yg tinggi lampai giler =.=
Nih senior yg aku paling sayang ;)
Aku tengok gambar-gambar konvo dorang, aku pulak rasa tak sabar nak konvo.Wuuu...Tahniah Senior!! Aku berbaki 2 tahun setengah lagi nak CONVO..Huhu.. Lama lagi kan? Sebab course aku 4 tahun. Sekarang aku baru melangkah tahun dua. Tgk senior pakai Jubah konvo tuh rasa bersemangat and sekarang perlu aim nak jadi macam mereka.
Antara Senior yg aku rapat ;)
Abang-abang senior ;)
Antara batch aku, 2nd year yg menjenguk Senior berkonvo.

Happy kan dorang?  Takpayah nak hadap exam dah.
Foot Note : Aku takley nak update selalu tau, banyak komitmen lain. InsyaALLAH, seminggu sekali or seminggu dua kali aku akan update blog. Bila dekat Uni nih kena bagi seluruh jiwa dan raga. Blog terpaksa diabaikan. Of courselah kan, kata nak CONVO dgn cemerlang. Maaf yea, tp sape yg dtg blog aku nih I LOVE lah..hikhikhik. ;D

Terima kasih sudi baca sampai habis, SEKIAN~




20 comments:

Aki said...

amboi3 kak fee.. orang lain konvo,akak macam tak sabar2 nak konvo jugak.. he he he.. :-p.. akak konvo bile?? :-p

Fee Hafeezah ketuk keyboard said...

aki mengada seyh panggil akk bagai..haih pakcik aki..haha..konvo lambat ag, ade 2 tahun setengah ag nak abes..huhu.. of courselah kan, ambik aura dulu..haha ;D

Cik Tetra said...

untunglah org lain berkonvo kau pon tumpang sekaki..hehe..

x sabar seyh nak convo!! hikhik.. :D

dill said...

rindunye zaman belajar. rase nak konvo lagi skali. hehe

dill.

Rtp Farra Arisha said...

convo season.
congratulations to all of them ;)
u seems very happy compared to ur seniors..hehe.

suha said...

pssst bak cni no abg senior tu..hikhik (^_^)

Niena Pengembara Ilahi said...

pendek xpe..value masih tggi heheh

syrupmasin said...

ehh aku konvo nnt dtg lah :P

Umie Artoqiemie said...

hepii gilaaa dah takdak exam.. huuuu.. aku bila lagi?.

YOUsoF said...

Hehe seronok tumpang konvo orang lain kan.

Ternyata tak semua lelaki pendek! ;D

Selamat maju jaya untuk kau dan pastikan gambar konvo kau nanti lebih banyaaaak dari gambar senior kau ni..

Botak said...

time konvo boleh main baling²., syok., hahahaha.. :))

siti kektus said...

tak try pakai jubah tu ke, baru lah ada feel nanti. hehehe :p

NasZ said...

xpe2. amik aura convo tu sebelum convo yg betul2 nanti. hehe.

MOHD NASER.com

budak penjara said...

congretzz..btw..ni umt kn??tahun dpn aku g sana konvo isteri aku..haha

meaw said...

tak convo tetipu gak ke?hehhe...lenkali rembat jubah depa amik gambaq sama,haha..tahniah pada depa semua :D

ghostwriter said...

congrats ya...=)

muhamad hanif said...

sebuksebuksebuk.



LALALALALALALALALALA.

Nurnajwa KZ said...

Haha, tak payah hadap exam yg best tu ><

Liyana Zahim said...

kirimlah slm pda abam seniorrr ituuu.. huhuhuhuhuhu.. :p

Anif Abdullah| AA said...

tumpang bahagia yerr? ^^