Wednesday, August 15, 2012

Iftar Jam'ie and FAVOURITE GIRL Reunion Party 2012

Assalamualaikum,

Beberapa minggu lepas, aku organise event Iftar for my beloved buddies. They are my schoolmates, last meet up mase amik result SPM (2008). After that, semua bawak haluan masing-masing. So, Ramadan tahun ni we had a chance nak meet up. Ala-ala reunion lah kan. 

Plan A decide nak meet up dekat One Utama, Damansara. Tp ramai yang argue daripada agree. So aku tukar plan B change tempat, meet up dekat Mid Valley, Kualalalalala Lumpur. Ok set! 
Memang betul tagline pakcik Yosuf  : Masih ada Plan B. Hehe.

Here it is all of those pictures : 

  
Memang kalau dah jumpe, macam-macam gosip dapat. Zasss sane sini. Kecoh restaurant! Buat macam rumah sendiri.

 

“A friend is one that knows you as you are, understands where you have been, accepts what you have become, and still, gently allows you to grow.”- William Shakespeare


Long time never hear, miss a lot school time! Everything changed. Dulu comot je. Skema abis! Now, all of us matured. Brain thinking much more better than before. No more childish, Oh Yeah! HAHA


“Friendship is unnecessary, like philosophy, like art.... It has no survival value; rather it is one of those things which give value to survival.” -C.S Lewis

Tetbe banyak pulak quotes, hehe. Sangat mencintai quotes yang bagi semangat. Okay abaikan hujah yang takde point. Bawah nih cheese tart yang diuli oleh one of my friend. She's good in making pastry. Sangat delicious tau u'olls. Sape yang datang bawak balik serba-serbi satu bekas. Love it! Sebab diuli dengan kasih sayang. HAHA


Next, goodies bag made by me! See the sticker. Zoomm, fokus! Haha. Design by my own and send it to yusofbinngadi@gmail.com, edit by him, send it back to me for editing approval, I looiiikkee, then approved! Done, siap printed, pos laju, terus tampal. Amboii, statement tak boleh nak banyak koma lagi? HAHA. Okay, sila terjah SINI untuk maklumat dan bukti yang lebih kukuh.


I made two types of goodies bag sebab yang atas punye design tak cukup. Add sikit dengan design lain, have a look macam gambar dekat bawah ni.



Okay, gambar  bawah ni from my friend's Polaroid (kamera yang terus keluar gambar). Thanx buddies for the great moment. In my memory ever, ever after and forever.

  •  Never forget the days I spent with you. Continue to be my friend, as you will always find me yours. Friends are the most important part of your life. Treasure the tears, treasure the laughter, but most importantly, treasure the memories.

T O G E T H E R   W E   S P R E A D   S A L A M~
Panjang umur jumpe lagi. Insya-ALLAH ;)
Ok till then, 
Salam. 
 

3 comments:

Marcella said...

fee~~~~~~


serius, bila jumpa kawan lama ni, macam2 cerita ada..dok kenang cerita lama lagi.. :)

selamat hari raya :)

Fee Hafeezah said...

marcella....* lari mcm cite hindustan..hehe

tau takpe, cite lme mmg takley lupe..mmg best time pekena org..haha..

Selamat ari raye jugak ;)

visitme@FaTiN cOrNeR said...

waa..bestla.kwn2 aku tinggal berape kerat je.yg lain dh ada yg bina msjid..kui2..

aku dh add ko kt pebuk.sila approved! hehehe..

btw, selamat hari raya aidilfitri maaf zahir batin~~