Monday, September 3, 2012

It's a MEATBALL Time

Assalamualaikum,

I went to IKEA wth Shamimi and Sabrina. It is last minute plan. Yes, last minute plan mesti jadi punyeeee! Always.

Tujuan memang pergi just nak makan kek coklat IKEA and meatball IKEA. The journey about 50minutes from Serendah, sebab beraya umah Sabrina dulu. After makan kenyang-kenyang (makan SOTO) , wehuuuuu! then baru ke IKEA.

Meatball yg rasenye sangat heaven, angguk-angguk kepala masa makan.
Gambar kek coklat IKEA tak sempat snap, Hihi. Sabrina take away a piece of chocolate cake for her mum. But, she forgot to bring a tupperware. And the solution : Tissue tapau-ware. Oh my!

Bungkus-bungkus gune tissue = Tissues tapau-ware. Hihi
Sabrina seram tengok balutan bungkusan tersebut sebab bila tgk balik macam mayat. Ape daaaaa! Haha

Nothing to do pun dekat IKEA, just jalan-jalan tengok furniture. And forever i remember Sabrina's statement : "Single bed best bile dah kawen nanti sebab jimat space" . Haha, alasan. 

Friends till the end ;)


Okay tu je nak update, bye ;)

4 comments:

1001 steps as a survivor said...

hahahaha. thanks for such splendid moments my dear. i just hope we can make more fun in the future :D

bisikan rahsia said...

haven't try meatball n cake , but kak sgt crave for ikea currypuff.nyom3

Fee Hafeezah said...

@1001 steps as a survivor : welcome babe! anything for ur favour! thanks a lot bcoz this semester break we had a wonderful time together. ;)

@bisikan rahsia : u should try kak! the meatball are so nyummy. ;)

Sheikh Papa-NtiQ said...

hi Fee Hafeezah...cakap pasal meatballs IKEA nih...saya baru jer upload gambar2 masa makan kat sana baru2 nih di blog saya www.blogmakanbest.blogspot.com

Senang2 tu jenguk la ye....topik blog saya nih pasal tempat2 makan menarik yg saya visit seperti restoren, warung,gerai,foodcourt, hotel buffets dan lain2....100% topik makan jerrr tak de topik lain hehe.

Jangan lupa ye follow blog saya kalu sudi...TQ TQ