Thursday, January 15, 2015

PRE-CONVO photoshoot: Part 2

Assalamualaikum everyone,

Ok. Let's begin the story. Disebabkan bukan selalu berkonvo, pre-convo photoshoot aku banyak gila. Tulang-tulang pipi pun lenguh dok melayan bergambar ni. Kali ni bergambar dengan family pulak. Atas dasar sebab Angah and Aman will not joining my convocation day. So that, mama decide untuk ambil gambar our complete family dekat rumah. Masa tu memang aku adalah orang terpenting dan diraikan oleh keluarga. Ceeewaaahh! Konon nya lah.

Memang dapat adik-beradik pun gile bergambar. So layankan ajeee. Esok bila hari tua nanti boleh tunjuk kat anak "Inilah pakcik-makcik kau nakkk" Hahaha. Amboi.

My complete super duper awesome family.

Tanpa mama dan sokongan keluarga mana mungkin aku akan dapat segulung ijazah. Kau ingat senang ke nak belajar bagi habis complete 4 tahun tu? Payah weh. Macam-macam dugaan kau tempuh. Tapi kau kena tabah kau kena kuat kau kena sabar. Walau payah macam mana pun kau kena pikir, once kau dah start and kenapa kau nak lemah semangat. Sebab mula-mula kau yang pilih jalan ni kan. And finally Alhamdulillah. Habis jugak perjuangan selama 4 tahun. Wiwiwiwi

My beloved sugar mummy

To be continue...PRE-CONVO photoshoot: Part 3

Till Then, Assalamualaikum.


1 comment:

sherlina halim said...

Pengen yang lebih seru ...
Ayo kunjungi www.asianbet77.com
Buktikan sendiri ..

Real Play = Real Money

- Bonus Promo Red Card pertandingan manapun .
- Bonus Mixparlay .
- Bonus Tangkasnet setiap hari .
- New Produk Sabung Ayam ( minimal bet sangat ringan ) .
- Referal 5 + 1 % ( seumur hidup ) .
- Cash Back up to 10 % .
- Bonus Royalty Rewards setiap bulan .

Untuk Informasi lebih jelasnya silahkan hubungi CS kami :
- YM : op1_asianbet77@yahoo.com
- EMAIL : asianbet77@yahoo.com
- WHATSAPP : +63 905 213 7234
- WECHAT : asianbet_77
- SMS CENTER : +63 905 209 8162
- PIN BB : 2B4BB06A / 28339A41

Salam Admin ,
asianbet77.com

Download Disini