Friday, September 2, 2011

First Daya Raya :)

Assalamualaikum,

Nenda Tercinta :)


Selamat Hari Raya kawan-kawan, duet raya dapat tak? Tak dapat takpe usaha lagi dgn gigih tahun depan. Raya best woo.. Ziarah sedara, bergossip sambil makan sampai gedempol. Tp yg tak bestnye aku kena basuh pinggan. Memang lencun baju raya. Nasiblahkan jadi anak dara, Penat  nak type banyak-banyak, sila cuci mata je lah erk first day raya aku kat kampung :)

La Familia :)
Sebelah mak harus lah anak manja..siap peluk tangan mak lagi..
Sepupu sepapat, sedara mara, uncle muncle..haha :)
Cucu cicit tiut miut kiut :)
Hari mulia lagi bahagia luah isi hati nenek :)
Makan-makan :)
Atas kereta tuh cicit nenek, Dania Batrisya
Baby baby sekalian..
Bebudak gila camera, aku si mangsa tukang ambik gambar..puih! 
Duet raya berjumlah RM 183.80. Alhamdulillah. Nnt sambung lagi okay. Penat tak ilang lagi nih baru balik dari kampung. :)

SEKIAN~









7 comments:

Zul Fattah said...

bapak banyak ko dapat duit raya..
aku dapat 10 ringgit je, itu pun, mak aku yg bagi.. huwaa..
mana aci?

muhamad hanif said...

kemsalam awek-aweks.


HAHAHAHAHAHAHA

Fee Hafeezah ketuk keyboard said...

@Zul Fattah : tak aci? hahaha..mmg wajib dapat lah kalau kt kampung aku...kalau tgh belajar mmg dapat advanced..nak duet rye byk meh la dtg kg aku..hahaha..jgn jeles :D

@Anip : baiklah..nnt aku kirim salam kan.. haha :P

Fathiah Hamim said...

boleh saya tau mana datang 30 sen?? hehe

Fee Hafeezah ketuk keyboard said...

@Fa : buka tiga posen lah..lapan posen tuh.. hehe.. ade makcik mane ntah dia bagi setiap sorang yg dtg umah dia dpt lapan posen..hehe..mmg style lah kan.. terkedu n tadah tgn je lah org bg kan.. :D

alif haris said...

perghh !! kayanya die hehhe
minta r sikit hehe

nabila faryzza said...

kenapa ada 80posen?